Forside Shop Design & Fablab Publikationer & Værktøjer Om Kids n' Tweens Log ind

Inddragelse af børn i designprocessen

Vil I blive bedre til at inddrage børn i udviklingen af produkter og oplevelser? Så tilbyder Laboratoriet for Arkitektur og Design at facilitere inddragelsen af børn i jeres udviklingsproces i 2012.

Inddragelse af eksperter er en vigtig brik i udviklingen af produkter og oplevelser. Børn har som brugere en ekspertviden, som de kan videregive, hvis de bliver inddraget på den rigtige måde.

Det er ofte besværligt at inddrage børn, når der skal udvikles nye produkter eller oplevelser. Det kan forlænge processen, og være svært at få kontakt til børnene, og hvordan får man en godkendelse fra deres
forældre? Hvad skal man spørge børnene om, og hvordan bruger man deres input?

De mange udfordringer kan betyde, at det er nemmere helt at lade være med at inddrage børn i processen.
Som deltager i forløbet ”Børn som designpartnere” får I redskaber til at inddrage børn i udviklingsprocessen, og I er med til at udvikle redskaberne.
Jeres firma har mulighed for at få børnenes input til det, som I sidder og udvikler netop nu, hvad enten det er sæsonens nye oplevelse, legeredskaber, legetøj eller noget helt fjerde.

Vi faciliterer processen i samarbejde med jer og står for alt det praktiske og får samlet op på børnenes udsagn og input.
Der er fokus på de kvalitative researchmetoder, og vi vil tilrettelægge processen alt efter, hvor langt I er i arbejdet, således at I bliver klogere på børn og på jeres produkter.

Kontakt Aviaja Borup, tlf. 3113 2618, mail: aviaja@cs.au.dk, for at høre mere om mulighederne.